Supă cremă de legume cu smântână din caju

   Da, ai citit bine…smântână din caju. E absolut delicioasă, uşor de preparat, iar supele sunt mult mai gustoase odată ce ai pus acest preparat în ele.

   Astăzi am pregătit o supă cremă de legumă. Pe lângă legume, pentru prepararea acestei reţete mai ai nevoie şi de caju pentru a face smântâna.

   Îţi voi dezvălui şi cum am făcut această smântână.


Ingrediente:

Broccoli
2-3 morcovi
1 ardei roşu
1 ardei galben
Păstârnac
Ţelină
2 cartofi
1 ceapă
Praz
Dovlecel

Mod de preparare

   Toate legumele se curăţă şi se pun în oala de fiert cu aburi (în lipsa acestui vas, legumele se mai pot şi fierbe). Separat, se pune la fiert 300 ml apă cu condiment uscat de legume. După ce legumele s-au fiert, se pun în blender şi se adaugă treptat apa cu condimente până devine o pastă omogenă. Se condimentează după gustul fiecăruia cu sare şi piper.

   Cum se face smântâna din caju? Caju-ul se lasă la hidratat timp de câteva ore. Se pune apă atât cât să treacă puţin peste el, iar după ce s-a hidratat se pune în blender. Se amestecă până devine o pastă omogenă, iar apoi smântâna e gata. Se mai poate adăuga şi suc de lămâie şi sare. De menţionat este faptul că această smântână nu rezistă foarte mult timp la frigider.

  Poftă bună!!!


P.S. Caju-ul, dar şi multe alte produse vegetale, naturale, sănătoase şi la preţuri greu de refuzat le găseşti pe site-ul veganolife.shopmania.biz/. Vă aşteptăm...

Comments

Popular posts from this blog

Vegano Life susține viața sănătoasă și este alături de tine în orice pas

Sandwish vegetarian

AFLĂ Adevărul: Te slabește cafeaua verde, sau nu?