Salată de legume cu paste
Atunci când vine vorba de salate, sunt fana number one a
acestora. Asta pentru sunt pline de vitamine, sunt sănătoase, uşoare, sunt o
sursă sigură de energie şi nu în ultimul rând pentru că se fac rapid şi uşor.
Şi cum te saturi să mănânci acelaşi tip de salate în fiecare
zi, câteodată mai e nevoie să-ţi pui şi imaginaţia la încercare pentru a mai
schimba câte ceva. De curând, am ales să fac o salată de legume cu paste şi am să vă
spun şi vouă cum am făcut-o.
Îngrediente
100 g paste fierte
salată verde
2 roşii
3 ridichi
Tofu (sau feta)
1 castravete
1 ardei
morcov ras
sare, suc de lămâie şi ulei de măsline
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj după
care se lasă la răcit. Între timp, tăiem legumele (cu excepţia morcovului) şi
tofu după bunul plac şi le aranjăm într-o farfurie intinsă. Adăugăm pastele
răcite deja, amestecăm puţin, iar la final adăugăm morcovul ras pe deasupra.
Condimentăm cu sare, suc de lămâie, ulei de măsline şi… poftă bună!!!!

Comments