Mic dejun DELICIOS: Fulgi de grâu cu seminţe de chia şi stafide
Până de curând nu
ştiam cum să folosesc fulgii de grâu. Am avut ceva tentative de a-i pune în
lapte, iaurturi, însă nu mi se înmuiau suficient şi nu îmi plăceau. Apoi am
aflat că, înainte de a fi consumaţi trebuie lasaţi în apă pentru a se hidrata.
Fulgii de grâu
sunt cunoscuţi pentru conţinul mărit de fibre, fibre care facilitează tranzitul
intestinal şi buna funcţionare a sistemului digestiv.
Specialiştii spun
că un mic dejun sănătos este acela format din cereale. Şi cum sănătatea ocupă
locul I în lucrurile care mă preocupă, am realizat un mic dejun savuros şi
delicios din cereale.
Ingrediente:
Lapte din caju
Stafide
Nuci
Mod de preparare:
Fulgii de grâu,
stafidele şi seminţele de chia se lasă de seara până dimineaţa într-un bol.
Peste ele se adaugă apă atât cât să treacă peste ele. Dimineaţa, peste
compoziţia formată adaugi nucile, scorţişoara, pudra de roşcove şi laptele din
caju. Preferenţial, se mai pot adăuga şi anumiţi îndulcitori pentru ca produsul
să fie mai dulce.
Dacă nu şti cum
se face laptele de caju nu te îngrijora. Detalii despre cum se face acesta poţi
găsi AICI. Am mai spus şi o
repet...ador aceste reţete pentru că, pe lângă faptul că sunt sănătoase,
hrănitoare şi oferă organismului nostru toţi nutrienţii de care are nevoie, se prepară
în doar câteva minute. Nu-ţi mai pierzi cu orele dimineţile în bucătărie pentru
a găti un mic dejun. Mai bine, în timpul rămas liber, faci ceva constructiv, te
relaxezi sau faci ceva pozitiv pentru sufletul tău.
P.S. Nu uita că,
pentru a-ţi uşura viaţa, noi îţi furnizăm toate produsele necesare pentru
prepararea tuturor reţetelor care se găsesc pe blog. Garantăm faptul că produsele
sunt proaspete, de calitate, gustoase, iar preţurile sunt pe buzunarul tuturor.
Mai multe detalii găseşti pe veganolife.shopmania.biz, la nr. de tel.
0740.386688 sau pe adresa de e-mail veganolife@yahoo.ro

Comments