Vegano Life susține viața sănătoasă și este alături de tine în orice pas

 
 Cine suntem noi si ce vrem să facem? Pe scurt, vrem să te alimentam atât cu produse sănătoase cât și cu articole de calitate care să te ajute să-ți îmbunătățești viața din toate punctele de vedere. Ne dorim ca TU să ai o alimentație sănătoasă, să trăiești în pace și armonie, să devii mai puternic și să treci mai ușor peste greutățile vieții. VEZI în continuare despre ce este vorba!


   Așa cum arată piramida lui Maslow, nevoile noastre de bază sunt adăpostul, îmbrăcămintea și alimentația. Dar dacă alimentația nu este una adecvată și sănătoasă, oare, o sa putem noi atinge cote maxime în realizarea celorlalte trepte ale piramidei (siguranță și securitate, nevoi sociale, autorealizare, dezvoltare personală)? Șansele sunt destul de mici.

   Haideți să facem o scurtă călătorie prin viața omului modern și să enumerăm câteva elemente și stări emoționale care îl descriu: stres, agitație, neajunsuri, lipsă de timp, goana după bani, coca cola, KFC, depresie, nemulțumire, fustrare, Mc Donald’s, furie – iar lista rămâne deschisă. Îți sună cunoscut? Dacă da, nu te îngrijora. Acum te afli în locul potrivit și ai ocazia de a schimba ceva în viața ta.

   Fiind ocupați să alimentăm zilnic aceste stări negative și să ingerăm o serie de alimente dăunătoare organismului nostru, e puțin probabil să mai avem timp de iubire, să ne cultivăm o stare de bine, să consumăm alimente sănătoase, să acordăm mai mult timp celor dragi nouă și să purtăm conversații calde și liniștite.

   Adevărul este că trăim într-o lume toxică din multe puncte de vedere – alimentație nesănătoasă, știri negative venite pe toate canele media, lipsa timpului de a ne ocupa de noi înșine, poluarea s.a. Dar fiecare dintre noi poate schimba ceva pentru a face o lume mai bună și mai frumoasă.

Aceasta este și misiunea echipei Vegano Life!

Vegano Life? Cine suntem noi?

   Fondatoarea acestei companii este Andreea. Autoarea acestui articol este tot Andreea și sunt încântată să te cunosc. Ce pot să-ți spun despre mine este că iubesc frumosul, iubesc oamenii și îmi doresc ca toți să aibă o viață liniștită, frumoasă, fericită și sănătoasă. Știu că îmi doresc imposibilul, însă vreau să contribui măcar la crearea unei lumi mai bune.

   Din această dorință a luat naștere Vegano Life, companie care se ocupă cu comercializarea produselor vegetale. Mai multe detalii găsește pe site-ul nostru www.veganolife.ro. Am vrut să aduc pe piața din România produse sănătoase care să fie la îndemâna oricui și la prețuri accesibile pentru a putea fi achizionate de un număr cât mai mare de oameni. Aici o să găsești fructe nucifere, fructe uscate, semințe, boabe, cafea verde – și multe alte produse destinate să-ți satisfacă nevoile, să te răsfețe și să-ți confere o stare de bine. Periodic o să prezentăm beneficiile acestor produse.

   Tot din dorința de a expune oamenilor beneficiile unei alimentații sănătoase, dar și prezentarea unor rețete, a luat naștere și blogul veganolife1.blogspot.com, blog pe care te afli în prezent. Acesta a avut de-a lungul celor trei ani de existanță mai multe denumiri: trupsimintesanatoasa, vegetaleinmancare sau healthpsychology. Acum poarta denumirea de veganolife1 si aceasta îi va rămâne denumirea finală. Aici o să găsești articole interesante despre alimentație, psihologie, povești motivaționale, rețete, dar și din alte domenii care o să te ajute în dobândirea unei vieți sănătoase, liniștite și plină de armonie și de bucurie.

Unde ne poți găsi?

   Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, ne poți găsi pe magazinul nostru online www.veganolife.ro, pe blogul veganolife1.blogspot.com la numărul de telefon 0740.386688 (pe whats app, viber, facetime..unde vrei), dar și pe facebook - https://www.facebook.com/veganoshop/

Te așteptăm cu mare drag, ține aproape și nu uita..."Împreună vom face o lume mai bună!".




Comments

Popular posts from this blog

Psihoeducație: Diferența dintre psiholog și psihiatru

Autocritica, asociată cu apariția tulburărilor psihologice

NU mai fugi de emoțiile tale negative! Vindecă-te trăindu-le!