Mâncare de fasole păstăi cu tofu

  
   Tofu este versiunea vegetariană a brânzei, este un preparat din soia și poate fi consumat ca atare sau în diverse mâncăruri.

   Un exemplu de preparat culinar, în care poți să-l folosești, este prezentat în rândurile care urmează: mâncare de fasole păstăi cu tofu.



Ingrediente:

Fasole păstăi - proaspete, congelate, conservă sau din borcan
1-2 căței de usturoi
Condimente: chili, turmeric, sare, piper, ghimbir măcinat
1 lingură ulei de măsline
100 g tofu din cutie (eu folosesc marca Inedit)

Mod de preparare:

   Dacă fasolea este crudă se fierbe câteva minute în apă cu sare, iar dacă este din conservă sau din borcan se folosește ca atare. Fasolea păstăi se pune într-o tigaie împreună cu un pic de apă pentru a se încălzi și pentru a mai fierbe câteva minute. Apoi se adaugă uleiul de măsline, usturoiul pisat și condimentele. La final adaugăm bucățele mici de tofu și mai lăsăm două minute.

   Este o mâncare ușoară, care se prepară rapid, conține o mulțime de nutrienți și este delicioasă. Poftă bună!




Comments

Popular posts from this blog

Vegano Life susține viața sănătoasă și este alături de tine în orice pas

Sandwish vegetarian

AFLĂ Adevărul: Te slabește cafeaua verde, sau nu?