Supă raw vegan cu broccoli şi conopidă

   Nu e nevoie de foarte multe cuvinte pentru a descrie supa raw vegan de broccoli şi conopidă! Gustoasă, extrem de sănătoasă, savuroasă, cremoasă şi rapidă -  sunt câteva cuvinte care o descriu perfect.

   Doar că...pentru a-i afla cu adevărat gustul, trebuie să o preparaţi şi dumneavoastră. În rândurile care urmează vă voi prezenta atât reţeta cât şi proprietăţile miraculoase ale celor două legume.


   Broccoli şi conopida sunt legume bine cunoscute în rândul românilor, însă puţini sunt şi cei care le cunosc proprietăţile miraculoase.

   Broccoli conţine o cantitate importantă de fibre solubile şi insolubile şi conţine foarte multă vitamina C şi K. Acest produs previne boli precum artrita, iar specialiştii confirmă faptul că: "dacă mâncaţi broccoli de doar trei ori pe lună, este posibil să vă reduceţi riscul de a dezvolta un cancer de vezică urinară cu 40%", scriu cei de la csid.ro.

   Conopida este o sursă bogată de antioxidanţi, vitamina C, fitonutrienţi, calciu, fosfor, vitamina C, acid folic şi vitamina B6. Ea previne boli ca şi cancerul, boli cardiovasculare, prostată şi ajută la eliminarea toxinelor din organism.

   Acum să revenim la supa noastră raw vegan de broccoli şi conopidă.

Ingrediente:

3-4 bucheţele de broccoli
3-4 bucheţele de conpidă
Un morcov
Un sfert de ţelină
Un căţel de usturoi
O căniţă de nuci deshidratate
O lingură ulei de măsline
Un vârf de linguriţă de turmeric
Un vârf de linguriţă ghimbir măcinat
Sare, piper după gust

Mod de preparare:

   Toate ingredientele menţionate mai sus se pun în blender. Se adaugă apă cât să le acopere şi se blenduiesc. Pe parcurs se mai poate adăuga apă pentru ca preparatul noastru să nu iasă prea gros. La final se consumă ca atare şi se poate asezona cu frunze de pătrunjel tocate mărunt.

Poftă bună!!!


Comments

Popular posts from this blog

Vegano Life susține viața sănătoasă și este alături de tine în orice pas

Sandwish vegetarian

AFLĂ Adevărul: Te slabește cafeaua verde, sau nu?