Salată de hrişcă cu roşii şi ardei



Hrişca e mană cerească. E sănătoasă, hrănitoare, aromată, gustoasă şi cel mai important lucru este că are un conţinut ridicat de minerale (fier, zinc, seleniu), proteine şi antioxidanţi.

Este uşor de preparat. Ea poate fi consumată abia după ce a fost deshidratată. Deshidratarea ei se poate face prin două metode: fie se lasă într-un bol cu apă de seara până dimineaţa, fie se fierbe câteva minute. Ambele variante sunt corecte.


Hrişca poate fi utilizată la diferite preperate culinare. Acum vă prezint o salată făcută cu hişcă.


Ingrediente:

150 g hrişcă
2 roşii
1 ardei
100 g brânză (sau tofu)
1 ou (poate lipsi pentru raw vegan)
7-8 bucăţi caju
Pătrunjel

Se amestecă toate, se condimentează cu sare, ulei de măsline şi suc de lămâie şi ... e numai bună de consumat. E uşoară, se face în doar câteva minute, e hrănitoare şi delicioasă. Poftă bună!!!

P.S. Nu uita de magazinul nostru online unde găseşti produse BIO de cea mai bună calitate şi la cele mai mici preţuri. vegano.shopmania.biz vă aşteaptă cu o gamă variată de produse.

Comments

Popular posts from this blog

Vegano Life susține viața sănătoasă și este alături de tine în orice pas

Sandwish vegetarian

AFLĂ Adevărul: Te slabește cafeaua verde, sau nu?