Salată de hrişcă cu roşii şi ardei
Hrişca e mană cerească. E sănătoasă, hrănitoare, aromată, gustoasă şi cel
mai important lucru este că are un conţinut ridicat de minerale (fier, zinc,
seleniu), proteine şi antioxidanţi.
Este uşor de preparat. Ea poate fi consumată abia după ce a fost deshidratată. Deshidratarea ei se poate face prin două metode: fie se lasă într-un bol cu apă de seara până dimineaţa, fie se fierbe câteva minute. Ambele variante sunt corecte.
Hrişca poate fi utilizată la diferite preperate culinare. Acum vă prezint o salată făcută cu hişcă.
Este uşor de preparat. Ea poate fi consumată abia după ce a fost deshidratată. Deshidratarea ei se poate face prin două metode: fie se lasă într-un bol cu apă de seara până dimineaţa, fie se fierbe câteva minute. Ambele variante sunt corecte.
Hrişca poate fi utilizată la diferite preperate culinare. Acum vă prezint o salată făcută cu hişcă.
Ingrediente:
150 g hrişcă
2 roşii
1 ardei
100 g brânză (sau tofu)
1 ou (poate lipsi pentru raw
vegan)
7-8 bucăţi caju
Pătrunjel
Se amestecă toate, se
condimentează cu sare, ulei de măsline şi suc de lămâie şi ... e numai bună de
consumat. E uşoară, se face în doar câteva minute, e hrănitoare şi delicioasă.
Poftă bună!!!
P.S. Nu uita de magazinul
nostru online unde găseşti produse BIO de cea mai bună calitate şi la cele mai
mici preţuri. vegano.shopmania.biz vă aşteaptă cu o gamă variată de produse.

Comments