ŞTIAŢI CĂ: Lămâia...
Consumul de lămâie ajută în tratamentul infecţiilor gâtului, indigestiei, constipaţiei, problemelor dentare, febrei, hemoragiilor interne, reumatismului, arsurilor, excesului de greutate, problemelor părului, tulburărilor respiratorii, holerei şi hipertensiunii arteriale.
Elemente nutritive din compoziţia lămâii sunt: vitamina C, vitamina B, fosfor, proteine şi carbohidraţi. Lămâia este un fruct
care conţine flavonoide, substanţe care deţin proprietăţi cu rol
antioxidant şi anticancerigen.
Lămâia ajută şi la preîntâmpinarea
declanşării diabetului, a constipaţiei, hipertensiunii arteriale,
contribuie la ingrijirea pielii, a dintilor, in cazul indigestiei dar si
a altor probleme de sanatate.
ŞTIAŢI CĂ lămâia:
- nu provoacă aciditate gastrică
- are multă vitamina C
- ajută la echilibrul alimentar datorită faptului că în stare naturală este acompaniată ăi de alte substanţe care au valoare mare nutritivă (seleniu, fibre, vitamina P, acizi organici)
- poate fi folosită în orice mâncare pentru că are un aport caloric mic
- are valoarea optimă de utilizare a calciului în organism datorită prezentei vitaminei C şi a acizilor organici care fac asimilarea mai uşoară
- are multă vitamina C
- ajută la echilibrul alimentar datorită faptului că în stare naturală este acompaniată ăi de alte substanţe care au valoare mare nutritivă (seleniu, fibre, vitamina P, acizi organici)
- poate fi folosită în orice mâncare pentru că are un aport caloric mic
- are valoarea optimă de utilizare a calciului în organism datorită prezentei vitaminei C şi a acizilor organici care fac asimilarea mai uşoară

Comments